Square50


Prinses Clementinaplein 50 8400 Oostende
0476750778 Klik om te bellen

Over Square50

Waarom is Square50 de beste keuze voor jou?

Bij ons kan je terecht voor Mid Century Design meubelen , postmodern en Art , vooral Corbusier , Cassina , Eero Aarnio, Rietveld, Joe Colombo , Bram Bogart, Hannes D'Haese, Herman Brood, Eric Claus , Jan Sierhuis. Via de website kan je bijna alles terugvinden en bestellen . U kan natuurlijk onze shop komen bezoeken Prinses Clementinaplein 50, Oostende op afspraak door ons vooraf een belletje te geven 0476750778 en meestal zijn we in de buurt, en als je in de buurt ben bel gerust aan. November , januari en februari zijn we altijd dicht om op zoek te gaan naar nieuwe spullen van overal. Wilt u zelf iets verkopen? Heb je thuis een mooi interieur stuk staan en je wilt het verkopen. Stuur dan gerust een paar foto’s en uitleg en u ontvangt een gratis prijs wat we u kunnen bieden van aankoopprijs. Vintage design, rariteiten, enz. Wij kopen enkel onbeschadigd vintage. Dus minimum in goede staat. Bij ons kunt u ook een artikel kopen op afbetaling. De afbetaling kan flexibel, maar maximum op 1 jaar. Zo is het kunstwerk/artikel zeker van u, en ligt de prijs vast. Na volledige betaling, kan u het artikel ophalen.

Meer over Square50:

Ikzelf als eigenaar met mijn vriend staan altijd zelf in voor de contacten met de klant , zodat we enkel tevreden mensen willen.

Wat kan Square50 je bieden?

Onze shop is gelegen in een mooi herenhuis zodat al onze stukken goed tot zijn recht komen , want vind dat dit enkel zo het beste is en dit in een huiselijk sfeer.

Wie gingen je voor?

Ons cliënteel is voornamelijk vanuit Belgié, Nederland en Duitsland en dit omdat we aan de kust liggen en er wel wat mensen aan zee een tweede woonst hebben.

Foto's

Square50 in het kort

Soorten antiek

Beelden
Bureau's
Collectables
Diversen
Glaswerk
Kasten
Kunstvoorwerpen
Retro & Vintage items
Schilderijen

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Square50


Prinses Clementinaplein 50 8400 Oostende
0476750778 Klik om te bellen