Objectenhuis


Hogeweg 189 8930 Menen
+32485 75 94 38 Klik om te bellen

Over Objectenhuis

Waarom is Objectenhuis de beste keuze voor jou?

Het ‘Objectenhuis’ is in 2019 opgestart met het idee dat ‘objecten’ geherwaardeerd en hergebruikt kunnen worden. Hiermee dragen we mee zorg aan het economisch herwaarderen door zowel aan – en verkoop van objecten die op zoek zijn naar een 2de leven. Objectenhuis is gespecialiseerd in de aan – en verkoop van Oud kinderspeelgoed, Mancave objecten, Opgezette dieren, Eyecatchers, tijdloze en industriële objecten. Heeft u een aantal objecten die in bovenvermelde categorieën past, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op voor een aangename babbel en vrijblijvende en GRATIS waardebepaling bij u thuis. Samen blazen we inspirerende objecten een nieuw verhaal in!

Meer over Objectenhuis:

Het ‘Objectenhuis’ is in 2019 opgestart met het idee dat ‘objecten’ geherwaardeerd en hergebruikt kunnen worden. Hiermee dragen we mee zorg aan het economisch herwaarderen door zowel aan – en verkoop van objecten die op zoek zijn naar een 2de leven.

Wat kan Objectenhuis je bieden?

Objectenhuis is gespecialiseerd in de aan – en verkoop van Oud kinderspeelgoed, Mancave objecten, Opgezette dieren, Eyecatchers, tijdloze en industriële objecten. Heeft u een aantal objecten die in bovenvermelde categorieën past, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op voor een aangename babbel en vrijblijvende en GRATIS waardebepaling bij u thuis.

Wie gingen je voor?

Objectenhuis koopt en verkoopt inspirerende objecten in Europa. Uw pakket wordt steeds zorgvuldig en professioneel verpakt en verzonden. Klantbetrokkenheid en een eerlijke communicatie staat centraal.

Objectenhuis in het kort

Soorten antiek

Collectables
Diversen
Kunstvoorwerpen
Retro & Vintage items
Speelgoed
Tafels

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Objectenhuis

Objectenhuis

Objectenhuis


Hogeweg 189 8930 Menen
+32485 75 94 38 Klik om te bellen