Antiek Art PFKG


Markgravelei 97 305 2018 Antwerpen
0032474568714 Klik om te bellen

Over Antiek Art PFKG

Waarom is Antiek Art PFKG de beste keuze voor jou?

Mooie tot top antiek en kunst. Interessante beschrijving van de historiek en/of kunstenaars en manufacturen van de meeste objecten op onze webshop site. Verzorgde verpakking en verzending na aankoop. KIJK NU OP www.AntiekArtPFKG.com !

Meer over Antiek Art PFKG:

Ik ben Dirk Engelaar, zaakvoerder van Antiek Art PFKG. Ik ben al 30 jaar gepassioneerd door antiek en heb het diploma van Antiekhandelaar. Ik tracht mooie antiek en kunst aan te bieden aan elkeen die voeling heeft met antiek en ook beseft dat mooie voorwerpen niet voor niks worden weggegeven. Koop nu het verleden vooraleer de toekomst eindigt !

Wat kan Antiek Art PFKG je bieden?

Zeer divers aanbod met nadruk op porselein (Europees, Chinees en Japans), faience en art nouveau en deco glaswerk. Daarnaast meerdere varia zoals keramiek, metaalwerk, sculpturen, brons, schilderijen en grafiek, zilver, meubilair. Alle voorwerpen zijn te zien op onze webshop site maar een bezoek ter plaatse is ook mogelijk na afspraak. Het is mogelijk informatie in te winnen over persoonlijke voorwerpen, met foto's en enige informatie er over. Dit advies wordt ter goeder trouw gegeven maar zelfs ik kan me vergissen. Zulk advies is daarom nooit bindend.

Wie gingen je voor?

Alle personen die de schoonheid van antiek weten te appreciëren. Eerlijkheid is mijn betrachting.

Foto's

Antiek Art PFKG in het kort

Soorten antiek

Beelden
Collectables
Diversen
Glaswerk
Kunstvoorwerpen
Porselein faience
Schilderijen
Serviezen
Spiegels

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Antiek Art PFKG

Antiek Art PFKG

Antiek Art PFKG


Markgravelei 97 305 2018 Antwerpen
0032474568714 Klik om te bellen